12 Ekim 2015 Pazartesi

KARANLIKTA - LAURA KAYE - (Hearts in Darkness - 1 )


Orjinal Adı : Hearts in Darkness
Yazar : Laura Kaye
Sayfa : 160
Yayın evi : Novella Yayınları
Çeviri : Güneş Demirel
Tür : Aşk, Macera, Yetişkin
Seri ; 
1 - Karanlıkta
2 - Love in the Ligh

*****
Bu kısacık ama bir o kadar vurucu etkiye sahip olan kitabı çok sevdim. Hikayenin, iki karakterin bakış açısını da bizlere sunması çok hoş. Böylece 'karanlıkta' kalan bir kısım olmadı gözümde. 
Kitaplara giriş cümlesi olarak Shakespeare'in sözü konulunca ilk sayfadan kitap benim biriciğim oluveriyor :D Ama bu kitap; o kadarla kalmayan, birkaç saati anlatmış olsa da bizde harika hisler uyandıran ve son sayfayı okurken mutlu bir sırıtış, 'keşke bitmeseydi' ya da ' ikinci ne zaman çıkacak ki??' gibi sitemleri de ardında bırakmış olabilir. ^^
" Aşk gözlerle değil zihinle görür; bu yüzden kanatlı Aşk Tanrısı kördür. "  
Tutku dolu bir asansör macerasına var mısınız?
Makenna bir yandan asansöre yetişmeye, öte yandan da telefonunu ve ardında sürüklediği çantalarını toparlamaya çalışırken kapıyı onun için tutan adamın yüzüne hiç bakamadı. Onun hakkında aklında kalan tek şey kolundaki ejderha dövmesiydi. 
Caden ise gördüğü ilk anda dağılmış olan saçlarına ellerini daldırmak istedi ama Makkenna ya ait aklında kalan tek özelliği kızıl saçlarıydı.
 Asansör hareket etti ve bir anda her şey karardı. 
İki yabancı, birbirini hiç görmemiş iki insan ve birlikte geçirecekleri, ne kadar süreceğini bilemedikleri karanlık saatler. 
Caden korkularını makenna sayesinde yenecek. Makenna ise Caden'ın yanında kimsenin yanında hissetmediği kadar muhteşem hissedecektir. Daha önce kimseyle rahatça konuşamadıkları kusurlarını, korkularını ve anılarını, karanlık her şeyin üzerini örterken rahatça konuşabilecekler ve birbirine hiç olmadığı, hiç kimseyle olamadıkları kadar yakın hissedeceklerdir. 
Peki ışıklar yandığında ve yaşadıkları onca şeyden sonra birbirlerini ilk kez gördüklerinde geriye bunlardan hangisi kalacaktır? 

Puanım;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder