13 Eylül 2015 Pazar

Aşk ve Para (Stephanie Plum )

Yönetmen : Julie Anne Robinson
Tür : Komedi, Polisiye, Macera
Senaryo : Karen Ray
Yapım Yılı : 2012
Ülke : ABD
Süre : 94 dakika
Oyuncular : 


Jason O'Mara

Daniel Sunjata

Sherri Shepherd

Debbie Reynolds

*****
Boşandıktan sonra ailesinin yanına dönen Stephanie büyük maddi sıkıntılar yaşar ve bir iş aramaya başlar. Kuzeni Vinnie'nın kefalet ofisine kelle avcısı olarak başvurur. Daha önce iç çamaşırı satmaktan başka bir iş yapmamış olan Stephanie için bu bambaşka bir macera olacaktır. Alabileceği dosyalara bakarken lisedeki sevgilisi Morelli'nin de onların içinde olduğunu, başına konulan ödülün hayatını değiştirebilecek kadar büyük olduğunu görür ve peşine düşmeye karar verir. Morelli'yi bulmaya çalışırken kendini onun işlediği, işlediğinin sanıldığı cinayete bulaşmış olarak bulur. Yakalamanın yanı sıra cinayeti çözmek ve Morelli'nin masumiyetini kanıtlamak için uğraşır. Bulduğu tüm tanıklar teker teker öldürülmeye başladığında ise, işler fena halde çığırından çıkacaktır..
Beyaz Yakalı Serseriler kitabını okumasam filmi keşfedebilir miydim bilmiyorum :P ya da kimbilir ne zaman denk gelir de izlerdim. :)
Gerçekten eğlenceli bir yapımdı. Stephanie karakterine Katherine Heigl hayal ettiğimden daha çok yakışmış. Sıkılmadan izledim ve film, devamı çıkarsa tereddütsüz açıp hemen izleyeceğim filmler arasına girdi ^^
Filmimizin Fragmanı;

Ve son olarak filmi izlemek için Tık Tık!!!

 Herkese Keyifli Seyirler ^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder