16 Mart 2015 Pazartesi

AŞKA DÜŞÜNCE - MARIE FORCE (The McCarthys of Gansett Island 2)

"Onu çok seviyorum."
"Fakat ona aşık mısın?"
"Evet," diye fısıldadı yüzünü silerek. O akşam kapıdan çıktığı anda Janey'nin son şüpheleri de kaybolmuştu. "Hem de çok."
Orjinal Adı : Fool For Love
Yazar : Marie Force
Sayfa : 304
Yayın evi : Novella Yayınları
Çeviri : Nilgün Birgül
Tür : Günümüz Aşk
Seri Sıralaması : 
1 - Bir Aşk Çarpıntısı 
2 - Aşka Düşünce 
3 - Aşka Son Bir Şans
4 - Aşka Tutunan Kalpler
*****
Joe, en yakın arkadaşının kardeşine yıllardır delicesine aşık bir feribot kaptanıdır. Ana karaya yaptığı o seferinde feribotta Janey'de vardır. Onun nişanlısı David'e yıl dönümü sürprizi yapmak için yanına gittiği ve Boston da David ile olması fikri Joe ya tüm gününü zehir eder. Verdiği kısacık yemek molasında çalan telefonu her şeyi beklenmedik bir yöne çeker. 
Janey, David'a yaptığı, yapmaya çalıştığı sürpriz sırasında beklenmedik bir durumla karşılaşır. Onu arayamayacak kadar bile zamanı olmayan David, onların evinde ve birlikte seçtikleri yatağın içinde başka bir kadınladır. Aldatılmış olmanın şokunu atlatamayan Janey'nin anakara da arayabileceği ve o an yakın olmak istediği tek kişi Joe olur. Joe, olabilecek en hızlı şekilde yanına gider ve Janey i yıkılmış bir halde bulur. Teselli etmeye çalışırken bir yandan da kendini kaptırmamak ve Janey e olan duygularını ortaya çıkarmamak için çok uğraşır ama bu yakınlık Janey nin de onu fark etmesine ve aralarındaki çekimin artmasına sebep olur.
Tüm aileden gizlice başlayan ilişki ve karşı koyamadıkları bu şey giderek büyümektedir. Janey, joe ile yaşadıklarından sonra yıllardır aşk zannettiği şeyin gerçek duygularla hiç alakası olmadığını fark edecektir..  
****
"İkiniz barıştınız mı?"
"Sanırım, ama sonra her şeyi erkek kardeşlerine yumurtladı ve şimdi benim onu öldürmem gerekecek."
"Olamaz!" dedi Janey koridordan. " Öldürmene yardım edeceğim!"
****
İlk kitap gibi buda harikaydı ve bir güne bitti. Ne kadar zorlasam, ya azcık daha şu satırlarla mutlu olmak istiyorum desem de bitti :/ Seneye Marie Force ile girmiştim ve tüm yılımın öyle geçmesini istemiştim ve hey! dördüncü kitap çıktı bile *_* Yazarın anlatımı o kadar akıcı ve güzel, kendine bağlayıcı ki hemen Aşka Son Bir Şans demek istiyorum. Sonrada Aşka Tutunan Kalpler  *_*
Herkese Keyifli Günler!. ^^



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder