3 Şubat 2015 Salı

ŞEYH ve ESİRİ - EMMA DARCY

  " İşte Ümit Burnu'ndayız. Aşağıda iki büyük okyanusun birleştiğini görüyorsun, Emily. " diye fısıldadı kulağına.
" Ama bir belirti olmalı. Dalgalar yada birbirine karışan sulardaki renk farklılığı..."
" Ama bunların yerine sadece uyumlu bir akış var. Farklı yerlerden geliyor olmaları bir bütün olmalarını engellemiyor. Doğada işler böyle yürüyor. Sınırları yaratan sadece insanlar. "
 Orjinal Adı : Traded To The Sheikh
Yazar : Emma Darcy
Sayfa : 112
Yayın evi : Harlequin 
*****
Geçenlerde Kütüphanemden Kitap Manzaraları ile karavanlardan bahsederken, en lüks olanının Dubai ye, bir şeyhe satıldığını konuşmuştuk. Sonra öğrendim ki şeyhlerın sadece pahallı arabaları ve çenemizi yoran servetleri yokmuş. Onlar aynı zamanda kitaplarında aranan karakterleriymiş (taabiki ben bu konuda çokça cahill.. Çünkü azıcık hatta hiç bd okumadım diyebilirim >_< ) Klasikleşmiş inatçı, sert ama çarpıcı bir adam ve sahip olmaya çalıştığı güzel bir kadın.. 
Şeyh Zageo bin Sultan Al Farrahn (İsmin kısalığına! bak. Ezberliyinceye-kadar-ölesi-gelir-insanın türünde >_< ) sahip olduğu mülkün yakınlarında herhangi bir uyuşturucu kaçakçılığına veya yasa dışı bir işe izin vermiyordur. Tam da bunun için limana yanaşmış olan yatın sahibi ise yakalanmıştır ve Şeyhe teklif olarak kendisiyle birlikte getirdiğini idda ettiği, el değmemiş bir kadını sunar. Şeyh kadın ticaretine karşı olsa da adamın anlattığı kızı çok merak etmiştir ve getirtilmesini ister. 
Emily ise kız kardeşiyle buluşmak için ucuz yoldan deniz aşırı yerlere gitmenin tek yolu olarak, temizlik işinde çalışması şartıyla bu yata binmiştir. Demirledikleri adada Emily yat sahibinin kötü niyetinden iyice emin olarak kaçmaya çalışır. Karaya çıktığında ise kendisini şeyh adamlarının ortasında bulur. 
Yapılan anlaşmalar, inatlaşmalar ve karşı koyamadıkları çekim onları büyük bir aşka sürükleyecektir. 
Çokça sevdim. Daha çok beyaz dizi okumalıyım. (:
Ve daha çok sevdiğim bir başka şey, birlikte kitap okumak ^^ 
Kitabı Kütüphanemden Kitap Manzaraları ve Kitap Tutkusu ile birlikte okuduk. (yorumları için isimlere Tık Tık! ) Daha sık yapmalıyız ^^ :)
Herkese Keyifli Günler..

Puanım :


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder