14 Ocak 2015 Çarşamba

BİR AŞK ÇARPINTISI - MARIE FORCE (The McCarthys of Gansett Island 1)

  " Bilirsin, bazen hayat ait olduğun yeri göstermek için yoluna bazı şeyler çıkarır... Önünde duranı kaçırma. "
Orjinal Adı : Maid For Love
Yazar : Marie Force
Sayfa : 320
Yayın evi : Novella Yayınları
Çeviri : Nilgün Birgül
Tür : Günümüz Aşk
Seri Sıralaması : 
1 - Bir Aşk Çarpıntısı 
2 - Aşka Düşünce 
3 - Aşka Son Bir Şans
4 - Aşka Tutunan Kalpler

*****
Mac McCarty, doğup büyüdüğü ama yıllardır ayrı olduğu, kısaca uzak kalmak için çabaladığı Gansett adasına, babasının sahip oldukları oteli satacağını öğrenerek geri döner. İyi bir evlat olarak elinden gelen her şeyi yapmak için oradadır. Ama bu ziyaret, hayatını kökten değişime uğratacaktır. Gemiden iner inmez bisikletiyle işine yetişme telaşında olan Maddie'ye çarpar ve çok kötü yaralanmasına sebep olur.
Madeline Chester, hayatı boyunca kötü bakışlara ve dedikodulara maruz kalmış genç bir annedir. Geçimini sağlayabilmek ve oğluna bakabilmek için çalışmak zorundadır. O sabah çarpıştığı Mac yüzünden hayatı bir daha asla eskisi gibi olmayacaktır...
"Annenin öykülerinden yola çıkarak, senin gerçek bir zampara olduğunu düşünmüştüm. Her gün başka bir kadın. "
Mac, nispeten doğru bu tanım karşısında korkuyla sindi. "Hayatımın bir dönemini tarif etmiş olabilir ama artık öyle biri değilim. "
" Peki bu mucizevi değişim ne zaman gerçekleşti? "
Mac ciddi biçimde düşünüyor gibi yaptı. " Bu sabah yaklaşık saat dokuzda... "
 Mac, Maddie'ye karşı ilk görüşte bir şeyler hisseder. Sebep olduğu duruma çözüm bulmak adına Maddie için elinden gelen her şeyi, hatta hayatı boyunca yapmam dediklerini bile yapar. İkili arasındaki çekim karşı konulmaz noktaya gelir.
 İki yabancı birbirinin eksik kısımlarını tamamlayacaktır. 
Sıradan fakat harika bir hikayeydi. Hani şu bir güne biten, akıcı etkileyici, mutluluk, aşk, hüzün hepsinin harmanlandığı muhteşem  kitaplardan. :)
Yıl başına Marie ile girdim diyebilirim. Bunu bütün yıl Marie okuyacağım olarak algılamak istiyorum *_* Uzun bir seri ama kitaplar arayı açmadan çıkıyor. Fazlasıyla mutlu edici ^^
Herkese Keyifli Günler

 Puanım :



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder